Accommodatie

De vakantiewoning biedt plaats aan vier personen en telt twee slaapkamers. Op de bovenverdieping beschikken beide slaapkamers over boxsprings. In de ene slaapkamer is er een dubbel bed van 2m breedte op 2m10 lengte, zonder voeteneind. De bedden kunnen zowel als tweepersoonsbed of als eenpersoonsbed dienen.

In de tweede slaapkamer zijn er twee enkele boxsprings voorzien van 2 X 90 op 2m10, zonder voeteneind. Deze bedden kunnen naast elkaar geplaatst worden en als tweepersoonsbed dienst doen. Er kan in deze ruimte altijd een extra plooibed of babybed worden bijgeplaatst indien gewenst. Er is op de bovenverdieping eveneens een apart toilet voorzien met softclosezitting. De bovenverdieping wordt door een traphekken afgesloten. De badkamer bevindt zich op de benedenverdieping. Hier is een inloop – familiedouche met regendouchekop, een wastafel en toilet voorzien.

Op de benedenverdieping bevindt zich de zitkamer met tv-hoek. Deze is uitgerust met digitale tv, dvd-speler, hifi-installatie met usb-aansluiting en draadloos internet. De zithoek geeft uit op de eetkamer en volledig ingerichte keuken. In deze keuken is alle materiaal voor handen. De koelkast heeft een ruime diepvriezer, een oven en microgolfoven staan ter beschikking. Aansluitend op de keuken ligt de berging met wasmachine en droogkast. Naast de vakantiewoning ligt een aparte ontspanningsruimte voor klein en groot. In het eiken bijgebouw kunnen kinderen rustig spelen, knutselen of snoezelen (vanaf 8 jaar) op de zoldervoute. Er is eveneens een berging voor twee fietsen.

Tenslotte is er een omheinde tuin die uitnodigt om tot rust te komen, weg te dromen bij een goed boek of waar kinderen kunnen spelen. Zuidgericht is een terras met terrastafel en in het westen kan men eveneens genieten van een ondergaande zon. Een barbecue is ter plaatse. Kinderen zijn meer dan welkom en kunnen van de gemeenschappelijke speelruimte genieten waar een trampoline, een zandbak, schommel lonkend uitnodigen.